Profiel van de coachKarolien Kampstra


Als bedrijfskundige (BBA, MBA) heeft Karolien ruime ervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Naast marketing (NL) en organisatie advies (USA) heeft Karolien programma- en projectmanagement gedaan bij internationaal georiënteerde business schools (Spanje en NL).

Vanuit deze ervaring is zij zich gaan specialiseren in het vakgebied van Stress Management en Personal Coaching. Karolien heeft de opleiding tot stressconsultant afgerond en is afgestudeerd Master Coach (De Baak/ Europees Instituut). Ze is ook een gecertificeerd Mindfulness trainer en Hartcoherentie coach. Als bijscholing studeert ze psychologie aan de OU.

Met haar eigen bedrijf richt Karolien zich op particulieren en organisaties. Zij verzorgt individuele coachingstrajecten en ontwikkelt en faciliteert workshops en trainingen (op maat).

Karolien is lid van het register Erkend Coaches, van de beroepsvereniging VIV en aangesloten bij het HBO register BCZ®. Tevens beschikt zij over een uitgebreid netwerk van professionals die zij kan inzetten om invulling te geven aan specifieke behoeften van de opdrachtgever.

"Vanuit inzicht en beweging weer varen op eigen kompas"