FAQ


Op deze pagina is een overzicht te vinden van Frequently Asked Questions, oftewel vragen die regelmatig gesteld worden. Mocht uw vraag niet in de lijst voorkomen, stuur dan een mail naar:
info@progresa. nl

1. Wat zijn de kosten van een Coachingstraject of Workshop/ Training?

Voor particulieren zijn de kosten € 80 per uur (incl. BTW). Mogelijk wordt een deel van de kosten vergoed door uw verzekeraar of werkgever.

Voor organisaties verzorgt Progresa op maat gemaakte trajecten en programma ´ s. In een oriënterend gesprek bepalen we de behoefte en maken vervolgens een offerte op maat.

2. Is Progresa aangesloten bij een beroepsvereniging?

Ja, Progresa is lid van het register Erkend Coaches, van de beroepsvereniging VIV en aangesloten bij het HBO register BCZ®

3. Wat is een stressconsultant?

Een stressconsultant is een deskundige in het signaleren en begeleiden van stress, stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout, zowel bij individuen als organisaties.

4. Wat is mindfulness/ aandachttraining?

Mindfulness betekent je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder hierover te oordelen. Het gaat over een manier van leven waarbij je opener en bewuster in het leven staat. Zie "Links" voor meer informatie.

5. Wat is hartcoherentietraining?

Hartcoherentietraining zorgt ervoor dat je hartritme meer samenhangend wordt waardoor je weer alerter en vitaler kunt worden. Dit bereik je oa. door middel van (adem) oefeningen, met biofeedback apparatuur kun je jouw vorderingen meten. Zie ook "links".